Lloguer de kaiaks i piragües

Lo Sirgador permet el lloguer de kaiaks i piragües per a navegar entre les diverses poblacions banyades pel riu Ebre com, per exemple: Tortosa, Miravet, Benifallet, Tivenys, Xerta, Aldover, Bítem, Campredó, Amposta o Deltebre.

Aquestes rutes fluvials són ideals per a grups o famílies, sempre acompanyats dels monitors experts que treballen amb les empreses col·laboradores, per gaudir amb total seguretat de la natura des de dins del riu. A més, és l’opció fàcil i senzilla per poder practicar esport enmig d’un entorn excepcional. No obstant, si ets un esportista de natura habitual, també pots llogar kaiaks i piragües per a l’ús individual.

També oferim el transport de clients i embarcacions fins al lloc de sortida o al punt d’arribada de la ruta fluvial i organitzem rutes o travessies per etapes de diversos dies per als qui prefereixen un ritme més calmat.

D’altra banda, l’àmplia oferta del territori permet combinar-ho amb altres activitats a la natura com, per exemple el ciclisme, l’excursionisme, l’escalada, l’equitació o d’altres visites culturals. Tot plegat és la manera més sana de connectar la Via Verda de Val de Zafán amb el Delta de l’Ebre.

Tarifes de kaiaks per a grups (mínim 8 persones). Trucar al 652398288 per fer les reserves i, també, en cas de ser grups amb menys persones.

Majors de 14 anys : 25 € per persona

Menors de 8 a 13 anys : 20 € per persona

Menors de 4 a 7 anys : Gratuït

Rutes programades remant pel riu Ebre tots els dissabtes i diumenges a la tarda

De Tortosa a l’Illa dels Bous

Sortida des de l’embarcador de l’Antic Club de Rem de Tortosa, per tal de remuntar fins a la façana fluvial de Tortosa, gaudint dels monuments i edificis històrics des del riu. Durant el recorregut, s’arriba fins a l’illa dels Bous, o de Vinallop, on es pot contemplar el ramat de bous semi-salvatges. El descens finalitza a l’embarcador del Centre de Tecnificació del Club de Rem, prop de Campredó.

De Bítem a Tortosa

Sortida des de l’embarcador de Bítem, passant per les illes d’Audí i de Jesús, o de la Xiquina, per finalitzar el recorregut a l’embarcador de l’Antic Club de Rem de Tortosa, després d’haver contemplat les vistes de la façana fluvial de la ciutat.

 Per consultar la disponibilitat i altres serveis, trucar al 652 398 288 o enviar un correu a: info@losirgador.com

Kayaks Lo Sirgador