Zones d’aparcament a Tortosa

En aquest mapa podeu trobar zones d’aparcament útils per als visitants de Tortosa.

Les zones més properes a Lo Sirgador són zona Blava, o sigui de pagament, encara que gratuïtes diumenges i festius. Els dies laborables són gratis entre les 14:00 i les 16:00, també a partir de les 20:30 a l’estiu i de les 20:00 la resta de l’any.

Instruccions

Podeu fer scroll sobre el mateix mapa, o bé fer click a sobre de la icona quadrada en la part superior dreta del mapa per visualitzar-lo directament en Google Maps. També fent click directament sobre cada icona teniu l’opció de trobar la ruta fins aquell punt.

Zones d’aparcament per autocars a Tortosa

En aquest mapa podeu trobar zones d’aparcament i parades útils per a les agències i els grups que visiten Tortosa amb bus.

També venen indicades 3 rutes d’entrada a la ciutat apropiades per a vehicles de gran tamany, així com una àrea d’espera per als autocars mentre els visitants fan els seus recorreguts turístics per Tortosa.

Instruccions

Podeu fer scroll sobre el mateix mapa, o bé fer click a sobre de la icona quadrada en la part superior dreta del mapa per visualitzar-lo directament en Google Maps. També fent click directament sobre cada icona teniu la descripció i l’opció de trobar la ruta de Google fins aquell punt.