Casaments i Celebracions a Tortosa

Des de Lo Sirgador organitzem casaments i celebracions a bord del llagut. Com ens ho fem per preparar el vostre casament amb tots els detalls? Gràcies a l’encant del nostre llagut emblemàtic, amb una capacitat per a 53 passatgers, que és ideal per a celebracions i casaments de petit format. A més, podem adaptar i decorar l’espai a bord al seu gust per celebrar un dia inoblidable tot navegant pel riu Ebre.

Tal i com detallem més endavant, us oferim serveis de música en directe de diversos estils, així com càtering i begudes. També us podem facilitar un fotògraf o ajudar-vos a contactar amb la persona apropiada per oficiar la cerimònia.

Serveis afegits per a la seva celebració exclusiva:

Trajecte a la seva mida
Decoració professional
Música en directe d’estils diversos
Càtering i begudes

Consulteu trucant al 652 398 288 o per  email a info@losirgador.com

Un trajecte a la seva mida

El nostre port principal està ubicat a Tortosa. No obstant això, adaptem la ruta i els punts de sortida i d’arribada a les seves necessitats. Poden celebrar el seu casament a bord arribant o partint amb el vaixell des de qualsevol població banyada pel riu Ebre, entre la seva desembocadura i Miravet. Així doncs, els embarcadors de Deltebre, Sant Jaume, Amposta, l’Aldea, Campredó, Bítem, Xerta, Tivenys o Benifallet són alguns dels punts d’embarcament o desembarcament possibles. D’aquesta manera, cobrim les comarques del Baix Ebre, el Montsià i la Ribera d’Ebre.

Des de Lo Sirgador cerquem la millor ubicació per tal que puguin celebrar la cerimònia en un racó emblemàtic del riu Ebre, envoltats d’aigua i natura per a aquest moment tan especial. Per tant, si volen organitzar una celebració única a les Terres de l’Ebre, els podem assegurar que amb l’encant de Lo Sirgador, ni vostès, els nuvis, ni els seus convidats, oblidaran mai aquest dia fantàstic.

Música en viu i en directe

Una bona música de fons és indispensable en qualsevol celebració! Escoltar-la en directe mentre se solquen pausadament les calmades aigües de l’Ebre resulta una experiència fantàstica que no podem evitar aconsellar. Diversos artistes autòctons que col·laboren amb nosaltres, i d’estils molt variats (tradicional, folk, jazz, pop, balades, havaneres, bossa nova…) ens han delectat a bord amb les seves interpretacions. Així doncs, per part nostra, l’ajudarem a buscar aquell que millor s’adapti als seus gustos i, com no, a les seves possibilitats pressupostàries. A més, amb certa freqüència celebrem concerts a bord per al públic en general i si consulteu la nostra programació, segur que us sorprendreu.

Càtering i begudes

No hi pot haver festa sense ritual gastronòmic, però a causa de l’espai limitat de la nostra embarcació, no aconsellem celebrar el banquet de noces a bord. Tanmateix, tenim la infraestructura i l’experiència adequades per servir-los, a bord, excel·lents serveis de càtering i begudes. És per això que és indispensable fer un brindis després de la cerimònia per culminar un dia tan especial. Expliquin-nos les seves necessitats i nosaltres mateixos, o els nostres col·laboradors professionals, ens ocuparem de tot.

Fotògraf

Com dèiem anteriorment, oferim la possibilitat de comptar amb un servei fotogràfic per a la celebració. I, és clar, per eternitzar la cerimònia o la celebració, no hi ha res millor que comptar amb unes excel·lents fotografies. Vagi per endavant que tant aquest, com la resta de serveis, són opcionals i no estan obligats a contractar-los. No obstant això, des de Lo Sirgador sempre estarem disposats a oferir-los i a ajudar-los.

Transport

Depenent d’on s’allotgin els nuvis i els convidats és possible que requereixin serveis de transport per carretera addicionals, ja sigui des del punt de sortida o d’arribada de la ruta, o bé, per desplaçar-se fins al restaurant del banquet. En aquest sentit, també els oferim la nostra col·laboració en ser coneixedors del territori i en disposar de contractes habituals amb els diferents operadors de la zona.

Allotjament

Si busquen per als seus convidats el major gaudi i la major comoditat, possiblement vulguin convidar-los a un allotjament de la zona. La nostra experiència és un punt al seu favor. Consulteu-nos i els assessorarem, en funció dels seus interessos.

Banquet de noces

Si s’adonen que els comentaris de les aplicacions mòbils no els acaben de convèncer, no dubtin de contactar-nos per tal que els recomanem els millors restaurants especialitzats en banquets de noces a Tortosa o a les Terres de l’Ebre. Sempre, això sí, tenint en compte els seus gustos, les seves exigències i el seu pressupost.

Tràmits

Ara bé, si estan llegint tot això i resulta que vostès no són de la zona, probablement, els sigui molt incòmode desplaçar-se fins aquí per fer les gestions administratives necessàries per celebrar un casament civil. Però, no es preocupin, si aquest és el cas, poden comptar amb nosaltres perquè contactem amb l’Ajuntament corresponent i els informem de tota aquella documentació necessària que han de dur, així com contactar amb la persona autoritzada per oficiar la cerimònia.