Celebracions i Casaments a bord

Organitzem el vostre casament amb tots els detalls. Lo Sirgador és ideal per a celebracions i casaments de petit format.

Amb una capacitat per a 53 passatgers, podem adaptar i decorar l’espai a bord per a celebrar un dia inoblidable navegant pel riu Ebre a bord del vaixell.

Us oferim serveis com música en directe de diversos estils. càtering i begudes, fotógraf, i us ajudem a trobar la persona apropiada per oficiar la cerimònia.

Serveis afegits per a la seva celebració exclusiva:

Trajecte a la seva mida
Decoració professional
Música en directe d’estils molt variats
Càtering y begudes
Fotógraf
Transport fins i des del punto de partida
Assessorament per a l’allotjament dels convidats a l’esdeveniment
Organizació del convit segons les seves preferències
Tràmits locals per trobar la persona apropiada per oficiar la cerimònia

Consulteu trucant al 652 398 288 o per  email a info@losirgador.com

Trajecte a mida

La nostra base principal està ubicada a Tortosa. No obstant això adaptem la ruta i els punts de sortida i destinació a les seves necessitats. Pot celebrar el seu casament a bord arribant o partint amb el vaixell des de qualsevol població de la ribera de l’Ebre entre la seva desembocadura i Miravet. Els embarcadors de Deltebre, Sant Jaume. Amposta, l’Aldea, Campredó, Bitem, Xerta, Tivenys o Benifallet són punts d’embarcament o desembarcament possibles. Cobrim així les comarques del Baix Ebre, Montsià i Ribera d’Ebre. Busquem la millor ubicació per celebrar la cerimònia en algun racó inoblidable del riu Ebre, envoltats d’aigua i natura per a aquest moment tan especial. Si vol organitzar la seva celebració a les Terres de l’Ebre, o al sud de Tarragona, podem assegurar-li que amb aquesta opció ni vostès els nuvis ni els seus convidats oblidaran aquest fantàstic dia.

Música en viu i en directe

Un bon fons musical és indispensable en qualsevol celebració. Escoltar música en directe mentre es solquen pausadament les manses aigües de l’Ebre resulta una experiència fantàstica que no podem evitar aconsellar. Diversos artistes col·laboradors, de molt variats estils, ens han delectat a bord amb les seves interpretacions. Per la nostra part, l’ajudarem a buscar el que millor s’adapti als seus gustos i com no, a les seves possibilitats pressupostàries. Amb certa freqüència celebrem concerts a bord per al públic en general. Consulteu la nostra programació i segur que us sorprendreu si assistiu a qualsevol d’ells.

Música tradicional, música pop, tangos, boleros i balades, jazz, bossa nova, havaneres; multitud d’estils a escollir i gaudir.

Càtering i begudes

No hi pot haver festa sense ritual gastronòmic. Per causa de la grandària limitada de la nostra embarcació no aconsellem celebrar el banquet de noces a bord. Tanmateix tenim la infraestructura i l’experiència adequades per servir a bord excel·lents serveis de càtering i begudes. Un brindis després de la cerimònia solcant el riu Ebre és indispensable per culminar un dia tan especial. Expliqui’ns les seves necessitats i nosaltres mateixos o els nostres col·laboradors professionals ens ocuparem de tot.

Fotògraf

I com no, per eternitzar la cerimònia i la celebració res millor que unes excel·lents fotografies. Per descomptat no estan obligats a contractar ni aquest ni cap d’aquests serveis addicionals amb nosaltres, però a Lo Sirgador sempre estarem disposats a ajudar-los.

Transport

Depenent d’on s’allotgin nuvis i convidats és possible que requereixin serveis de transport per carretera addicionals. També el punt de sortida i / o d’arribada de la ruta escollida poden fer necessari el trasllat a l’allotjament o al banquet si ho hagués. Un cop més, us oferim la nostra col·laboració en ser coneixedors i contractadors habituals dels diferents professionals de la zona.

Allotjament

Si busquen per als seus convidats el major gaudi i la major comoditat, possiblement vulguin suggerir-o convidar-los a un allotjament a la zona. La nostra experiència és un punt al seu favor. Consulteu-nos i els assessorarem.

Banquet de noces

De nou ens oferim per suggerir-diferents ubicacions i restaurants especialitzats per al seu convit de noces a Tortosa o a les Terres de l’Ebre. Tot en funció dels seus gustos, les seves exigències i el seu pressupost.

Tràmits

Si vostè no és de la zona, probablement li sigui molt incòmode desplaçar-se a fer les gestions administratives necessàries per celebrar un casament civil. No es preocupi, nosaltres podem contactar amb l’ajuntament corresponent, informar-lo de la documentació necessària i presentar-la en el seu nom, així com contactar amb la persona adequada i autoritzada per oficiar una cerimònia tan important.