Cargando Eventos
Este evento ha pasado.

CONCERTS ÍNTIMS
Poesia i cançó. Veu i guitarra.
Aquest diumenge, serà la cantautora Ivette Nadal qui ens vindrà a delectar amb les seves cançons a bord de Lo Sirgador. I és que,  Nadal es troba en el seu moment més íntegre, després d’una dècada als escenaris, amb 5 treballs discogràfics i 2 poemaris.
Retorna al lloc i punt de partida amb tot el seu bagatge i experiència a l’esquena d’escenaris i creació.
Durant aquests deu primers anys la cantautora s’ha mogut per territoris expressius i una formalitat una mica llunyans dels cànons habituals de la cançó d’autor del nostre país.
Venint recentment d’un so més radical i elegant, després de l’espectacle ‘Arquitectura primera’, compartit amb Pascal Comelade i la seva banda, i després de la tempesta, retorna amb la seva poesia i cançó més forta que mai en opció solista.

Aquest concert és el número deu dels quinze programats fins al moment dintre del cicle “Lo Riu és Música 2019”. Es tracta d’un seguit de concerts en format acústic, navegant a la posta del Sol, des de Tortosa fins a les illes de la Xiquina (Jesús) i dels Bous (Vinallop). Durant el trajecte, gaudim de la música en viu, de la façana fluvial, de la història de la ciutat, de l’exuberant bosc de ribera i d’una copa de cava. Un escenari immens i canviant per a un viatge musical espectacular, en format íntim.

Preu online 16 €

Preu dia del concert 17 €

COMPRAR ENTRADES