Col·legis, escoles i grups escolars i de joves

Organitzem creuers per l’Ebre i activitats lúdiques i didàctiques, tant a bord com en terra per a grups de nens i adolescents. Principalment sortides o excursions guiades navegant pel riu Ebre i tallers relacionats amb la història, l’artesania, l’ecologia, la fauna, la flora i la natura en general

Serveis afegits

Tallers diversos
Visites culturals a llocs històrics de la ciutat i/o Catedral
Contacontes
Lloguer de bicicletes
Transport fins i des dels punts de sortida i arribada del llagut
Preus especials

Consulteu trucant al 652 398 288 o per email a info@losirgador.com

Àmbit geogràfic

La nostra base principal està ubicada a Tortosa. No obstant això adaptem la ruta i els punts de sortida i destinació a les seves necessitats. Podem adaptar el nostre viatge en vaixell des de i fins a qualsevol població riberenca des del Delta de l’Ebre fins al Castell de Miravet. El port de Deltebre, els embarcadors de Sant Jaume. Amposta, l’Aldea, Campredó, Bitem, Xerta, Tivenys o Benifallet són altres punts d’atracada i embarcament possibles. Cobrim així diferents rutes en vaixell entre les comarques del Baix Ebre, Montsià i Ribera d’Ebre. Podem combinar la nostra activitat amb excursions o rutes en bicicleta o qualsevol altra experiència d’aventura o cultural a les Terres de l’Ebre, o al sud de Tarragona.

Tallers

En col·laboració amb altres experts com l’empresa Artra (Art i Tradicions) realitzem diferents tallers didàctics molt atractius a bord.

Durant l’excursió per l’Ebre els nens podran aprendre de forma molt visual i participativa diferents aspectes de la fauna i la flora que ens envolten, però a més aprendran a construir amb les seves mans diferents objectes utilitzant mètodes d’artesania tradicional, així tenim tallers de corderia, d’elaboració de perfums, d’instruments musicals…

Transport del grup per les Terres de l’Ebre

Depenent d’on s’iniciï o acabi l’excursió per l’Ebre és possible que requereixin serveis de transport per carretera addicionals. Els oferim la nostra col·laboració per organitzar aquesta mobilitat, ja que col·laborem habitualment amb els diferents professionals de transport escolar del Sud de Tarragona i Nord de Castelló.

Activitats complementàries

Si desitgen complementar el creuer dels joves pel riu Ebre amb altres activitats culturals o lúdiques no dubtin a comentar-ho. Des de diferents visites culturals fins lloguer de bicicletes o caiacs, passant per la realització d’altres tallers en terra ferma. Consulteu-nos i els assessorarem.