Lloguer de kaiaks i transport

Sortint de Tortosa o d’altres poblacions del riu Ebre, des de Miravet al Delta de l’Ebre, passant per Benifallet, Tivenys, Xerta, Aldover, Bitem, Campredó, Amposta o Deltebre.

Ideal per a grups o famílies, acompanyats dels monitors experts dels nostres col·laboradors, per gaudir amb total seguretat de la natura des de dins del riu Ebre.

També lloguer de kaiaks i piragües individualment si ets practicant habitual d’aquests esports de natura

Transport de clients i embarcacions al lloc de sortida o des del punt d’arribada de la ruta fluvial.

Organitzem rutes i travesies per etapes de varis dies per fer-ho físicament més asequible.

Combinació amb altres tipus d’activitats a la natura, com ciclisme, excursionisme, escalada o equitació i/o visites culturals.

La manera més sana i ideal de connectar la Via Verda de Valdezafán (Terra Alta i Baix Ebre) o la Ribera d’Ebre amb el Delta de l’Ebre

Tarifes kaiaks per grups (mínim 8 persones, trucar si són menys per veure possibilitats)

Majors de 14 anys : 25 € per persona

Menors, de 8 a 13 anys : 20 € per persona

Petits, de 4 a 7 anys : Gratuït

Rutes programades remant pel riu Ebre

Dissabtes i Diumenges tarda

De Tortosa a l’Illa dels Bous

Sortida des del port de Tortosa (antic club de Rem), remuntarem la façana fluvial de Tortosa, gaudint dels monuments i edificis històrics des del riu. Riu avall arribarem a l’illa dels Bous o de Vinallop, on ens podrem aturar i contemplar el ramat de bous que hi viuen en estat semi-salvatge. Per finalitzar acabarem el descens a l’embarcador del nou Club de Rem, prop de Campredó.

De Bitem a Tortosa

Sortint de l’embarcador de Bitem, passant per les illes d’Audi i de Jesús o de la Xiquina i arribant a Tortosa per la platja de la Xiquina, des d’on ja podrem contemplar la façana fluvial i històrica de la ciutat, la qual travessarem,  per finalitzar el recorregut a l’embarcador de l’antic club de Rem.

Consulteu disponibilitat i altres serveis trucant al 652 398 288 o per  email a info@losirgador.com